Diensten

Diensten

CONCEPT & STRATEGIE

Samen met jou en je team gaan we brainstormen over de insteek en bespreken we de einddoelen. Vervolgens komen we met een visueel concept en koppelen we er een strategie aan vast. Met een concept en strategie maak je de richting van je communicatieplan duidelijk en kan je gericht en efficiënt werken.

ON- & OFFLINE DESIGN

On-offline design is onmisbaar om je concept te verbeelden met terugkerende elementen die mensen gaan onthouden. Wij maken zowel drukwerk als multi-device websites en denken graag met je mee. Door de juiste uitstraling te hebben verstuur je de juiste boodschappen en dit versterkt het imago van je organisatie.

AUDIOVISUEEL

Om je doelgroep te bereiken en te fascineren is video en fotografie heel belangrijk. Door beeld te gebruiken ziet de doelgroep meteen het bedrijf, het product en de toepassingen ervan. Wij maken onder andere bedrijfsfilms, product video’s en fotografie op locatie. Met een volledige beeldbank die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken houd je de kosten laag en kan je de beelden meerdere keren gebruiken.

BRANDING

Met gedegen branding onderscheid je je van de rest. Met de juiste brand story bereik je de juiste doelgroep en zijn het potentiele ambassadeurs van je merk. Door middel van grafische vormgeving en marketing via verschillende kanalen krijg je meer exposure en bereik je meer mensen. Branding zorgt ervoor dat je herkenning creërt en loyaliteit zodat klanten graag bij je terugkomen.

COMMUNICATIE ADVIES EN CHANGE MANAGEMENT

Binnen een organisatie is een duidelijke koers met een passend communicatieplan essentieel om marktleider te blijven. Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en denken mee over hoe je de organisatie de toekomst in kan brengen zowel in- als extern. We stippelen samen de ideale route uit en vormen zo de identiteit van jouw organisatie. We geven hierin advies maar begeleiden ook de uitwerking en we hebben een breed netwerk van leveranciers die klaarstaan om het succesvol uit te voeren. Dankzij onze werkwijze en een centrale inkoop krijg je de beste prijs en bouw je op een duurzame manier je merk uit waar je jaren mee vooruit kan.

WEBSITE PROJECTBEGELEIDING

In deze tijd is een website de basis voor elke organisatie die zich digitaal inzet. Door te innoveren ook online blijf je relevant en kan je sneller anticiperen op wat er zich in de markt afspeelt. Wij bieden projectbegeleiding aan en denken mee van a tot z en ontzorgen onze klanten zodat ze zich niet met de code, tickets aanmaken en plugin implementaties hoeven bezig te houden. Zo blijf je de bomen door het bos zien en kan je je concentreren op het maken van content en online een beleving neerzetten.