Diensten

Diensten

CONCEPT & STRATEGIE

Samen met jou en je team gaan we brainstormen over de insteek en bespreken we de einddoelen. Vervolgens komen we met een visueel concept en koppelen we er een strategie aan vast. Met een concept en strategie maak je de richting van je communicatieplan duidelijk en kan je gericht en efficiënt werken.

ON- & OFFLINE DESIGN

On-offline design is onmisbaar om je concept te verbeelden met terugkerende elementen die mensen gaan onthouden. Wij maken zowel drukwerk als multi-device websites en denken graag met je mee. Door de juiste uitstraling te hebben verstuur je de juiste boodschappen en dit versterkt het imago van je organisatie.

AUDIOVISUEEL

Om je doelgroep te bereiken en te fascineren is video en fotografie heel belangrijk. Door beeld te gebruiken ziet de doelgroep meteen het bedrijf, het product en de toepassingen ervan. Wij maken onder andere bedrijfsfilms, product video’s en fotografie op locatie. Met een volledige beeldbank die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken houd je de kosten laag en kan je de beelden meerdere keren gebruiken.

BRANDING

Met gedegen branding onderscheid je je van de rest. Met de juiste brand story bereik je de juiste doelgroep en zijn het potentiele ambassadeurs van je merk. Door middel van grafische vormgeving en marketing via verschillende kanalen krijg je meer exposure en bereik je meer mensen. Branding zorgt ervoor dat je herkenning creërt en loyaliteit zodat klanten graag bij je terugkomen.

PROJECT MANAGEMENT

Het managen van een project kan veel tijd en geld kosten. Wij ontzorgen je volledig en brengen jouw behoeften in kaart. We stippelen samen met jou het project uit en coördineren het team, begeleiden leveranciers en bewaken het budget. Op deze manier behoud je de focus op je project en behaal je sneller het beoogde eindresultaat.

IT & DATABASE

In deze tijd vormen IT en database systemen de basis voor elke organisatie die zich digitaal inzet. Door te innoveren blijf je relevant en kan je sneller anticiperen op wat er zich in de markt afspeelt. Wij bieden naast IT en database oplossingen ook SEO optimalisatie, Google Analytics support en onderhoud van WordPress websites.