STAP 1
WENSEN VERTALEN EN VERBEELDEN

Door uitgebreid vragen te stellen en onderzoek te doen naar wat past bij de klant komen wij tot verrassende, toepasbare concepten. We bepalen samen waar je nu bent in het proces en wat het einddoel van het project is. De toegevoegde waarde van onze concepten is dat er een duidelijk idee en richting ontstaat waardoor je het communicatieplan beter kan opzetten en uitvoeren. Daarnaast testen wij in vroege stadia de concepten die we bedenken zodat we weten of het echt werkt. Dus geen ellenlange pitches of mooie praatjes maar gewoon een frisse blik die je gelijk kan zien inclusief vernieuwende associaties.

STAP 2
Artwork creëren

Bij het creëren van artwork is het belangrijk om het concept te vertalen naar krachtige beeldtaal en teksten die aansluiten bij het verhaal van het bedrijf en de doelgroep(en) die benaderd worden. Mensen zijn vaak visueel ingesteld en een beeld zegt meer dan duizend woorden. Op die manier laat je het beeld spreken waardoor je merk heel herkenbaar wordt. Hierdoor weet iedereen in één oogopslag precies waar het over gaat en wat er zo uniek is aan het merk. Wij helpen je met je visuele brand story en denken met je mee over de art direction, film, fotografie en meer.

STAP 3
Communicatiemiddelen ontwikkelen

Nadat het concept en het artwork bepaald is kan er een compleet communicatieplan inclusief communicatiemiddelen ontwikkeld worden. Hierbij voert grafische vormgeving, branding en marketing de boventoon. Ongeacht welk kanaal je gebruikt, het einddoel is om een communicatieboodschap te ontwikkelen die in lijn is met je merk en het verhaal wat je wilt vertellen. Door je communicatie uitingen te updaten en/of uit te breiden zorg je ervoor dat je bedrijf professioneel over komt en het verhoogt de loyaliteit van je klanten.

Benieuwd naar hoe deze 3 stappen uw organisatie verder kunnen helpen? Bekijk ons meest recente werk en ontdek het zelf.

Recent werk