FlliFerrari is een autolaadkraan fabrikant uit Poviglio, Italië die kranen maakt voor verschillende industriële sectoren. FlliFerrari maken high tech kranen met een laad capaciteit tot en met 90 tm. Ze gebruiken de laatste technologische ontwikkelingen om de kranen te optimaliseren en gebruiksvriendelijk te maken. De kranen worden over de hele wereld verkocht en ze hebben een groot netwerk met dealers en service punten.

CASE

De FlliFerrari website bedient een groot aantal klanten en dient zowel als visueel communicatiemiddel als een dealer area waar onderdelen besteld kunnen worden. Deze website is dus zowel voor de marketing belangrijk als een praktisch toegangspunt voor klanten. Door de website meer bij de huidige vormgeving te betrekken en meer beeld van de kranen te laten zien is de website weer klaar voor de toekomst.

CONCEPT

Belangrijk voor dit concept is is dat het multi-device is en voor verschillende formaten en soorten browsers zodat iedereen waar ook ter wereld de website goed te gebruiken is. Dat betekent dat een robuust ontwerp, de juiste resolutie beelden en kleine files van belang zijn om de website zo snel mogelijk te laten laden. Samen met FlliFerrari is er gekeken naar styling en typografie die past bij de huidige huisstijl maar die ook past bij de tijdsgeest van nu.

RESULTAAT

De website heeft een vernieuwde look and feel gekregen en er is een aparte zoekmachine gebouwd zodat klanten gemakkelijk de juiste kraan kunnen selecteren met de juiste laad capaciteit. Daarnaast is er aandachtig gekeken naar de redactie zodat de teksten goed werken op pc en mobiel en de beelden zijn zorgvuldig geselecteerd zodat alle pagina’s van pakkend beeld zijn voorzien.

Leer onze stijl kennen en bekijk ook onze andere cases.

Terug naar werk