De Dekker Groep is al enkele decennia in IJzendoorn aan de rivier de Waal gevestigd. De Dekker Groep vertegenwoordigt een aantal werkmaatschappijen en deelnemingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het is een hecht familiebedrijf waar de vierde generatie nu aan het roer staat. De Dekker Groep houdt zich al bijna 100 jaar bezig met de ontwikkeling van landschappen en de winning en verwerking van zand en grind. Daarnaast neemt de Dekker Groep een vooraanstaande plaats in op de markt van de handel en transport van zand en grind, de productie van betonmortel en van metselmortel voor de bouw.

CASE

De Randwijkse Waarden is een project van de Dekker Groep waarbij er een nieuwe uiterwaard wordt gecreërd in Heteren. Hierbij is een plan opgesteld met de verschillende stakeholders en zo wordt er met zand winnen het project gefinancierd en tegelijkertijd hoogwaterveiligheid gegarandeerd. Voor de stakeholders is het belangrijk om dit project te kunnen zien en het proces te kunnen volgen.

CONCEPT

Er is gekozen voor een website, folder, windscherm en filmpje zodat er in detail uitgelegd kan worden hoe het eruit komt te zien, men naar de documenten kan kijken en het laatste nieuws kan volgen. Deze communicatiemiddelen gezamenlijk doen recht aan de huidige huisstijl en het gebied Randwijkse Waarden. De informatie en visualiteit nemen de stakeholders echt mee in het verhaal van de Randwijkse Waarden en laten de voortgang van het project goed zien.

RESULTAAT

Het resultaat is dat iedere stakeholder op de hoogte is van het project en de voortgang zodat men geinformeërd en enthousiast het project ingaat en ook weer uitkomt. Dit project is verspreid over meerdere jaren en er wordt in nauw overleg samengewerkt om zo nieuwe natuur te creëren en zand te winnen.

Leer onze stijl kennen en bekijk ook onze andere cases.

Terug naar werk