Ze verschepen, kopen en verkopen en distribueren agrarische producten zoals koffie, suiker, melasse en granen. Ze verhandelen deze producten over de hele wereld en ze verwerken de producten ook voor industriële klanten en supermarkt ketens. Daarnaast hebben ze ook financiële producten, zijn ze makelaar en professionele traders. Het bedrijf bestaat uit 6500 medewerkers en 83 nationaliteiten wat EDF MAN echt een internationaal bedrijf maakt.

CASE

Het proces van het verwerken van molasse wordt in beeld gebracht en er wordt duidelijk uitgelegd hoe het product aankomt bij de klant. Op deze manier kan EDF MAN snel zijn toegevoegde waarden laten zien en kunnen zij ook promotie materiaal laten zien via verschillende kanalen aan de doelgroep.

CONCEPT

Door te benadrukken dat zij wereldwijd aanwezig zijn zijn ze aantrekkelijk voor klanten die internationaal opereren. Door middel van een wereldbol animatie zie je waar het bedrijf gevestigd is en waar ze kunnen leveren. Daarnaast wordt het logistieke proces van het vervoer van de molasse uitgelegd en wordt er meer verteld over het product zelf. De terminal in China is het uitgangspunt van deze video.

RESULTAAT

Er is gekozen voor een corporate movie specifiek voor de molasse afdeling van EDF MAN. Hierdoor kan het merk meer brand exposure ontwikkelen. De voice-over is in het Engels en in het Chinees om zo de internationale en de Chinese markt te benaderen.

Leer onze stijl kennen en bekijk ook onze andere cases.

Terug naar werk