BCW gaat voor samen succes creëren. Met passie maken zij betonmortel en sturen ze dit in pompmixers en truckmixers door het hele land. Ze controleren de kwaliteit van het beton met behulp van een betontechnoloog en zorgen dat het op tijd op de locatie van het project is om de beton op tijd te kunnen storten. Met oog voor detail draait deze betoncentrale succesvol en zijn zij altijd bezig om de beste service te bieden. Verder hebben zij het Keurmerk Beton Bewust en geven ze graag advies over welk soort beton het beste past bij een project.

CASE

BCW wil graag de bedrijfscultuur kunnen weergeven en uitleggen aan klanten en eigen medewerkers. Deze communicatie loopt nu via de website, de silo’s en de mixers maar ze willen dit graag uitbreiden en duidelijk maken waar ze voor staan. Ook willen ze de eigen medewerkers graag betrekken bij dit proces.

CONCEPT

Een van de communicatiemiddelen die aanslaat bij de doelgroep is de tegel met wijsheid erop. De functie van deze tegels is om mensen eraan te herinneren dat samenwerken, kwaliteit leveren en je afspraken nakomen de essentie van het bedrijf is op een ludieke manier. Daarnaast is er BCW Beton TV waarin projecten worden getoond en er wordt uitgelegd hoe zo’n project wordt aangepakt. Dit zorgt voor een unieke kijk achter de schermen en je ziet ook meteen de medewerkers die aan de projecten werken.

RESULTAAT

De tegels worden gebruikt als giveaway door de tegenwoordiger bij contact momenten met klanten en connecties. De BCW Beton TV afleveringen worden goed bekeken met gemiddeld meer dan 200 trouwe kijkers per aflevering. Daarnaast is de tekst “samen succes met ons beton” op de silo’s geplakt en op de zijkant van het pand.

Leer onze stijl kennen en bekijk ook onze andere cases.

Terug naar werk