Hyva is een wereldwijde marktspeler in de commerciële voertuig industrie. Zij ontwerpen, produceren en distribueren hoge kwaliteit kranen en onderdelen hiervan. Het bedrijf heeft fabrieken in Brazilië, China, Duitsland, India en Italië en opereert in meer dan 130 landen waar zij meer dan 25,000 klanten bedienen met een toegewijd team van 2000 medewerkers.

CASE

Voor interne en externe communicatie is het belangrijk om nieuws te kunnen delen die gaat over het reilen en zeilen van de organisatie zo ook bij Hyva Holding. De look and feel moet weergeven dat ze een kraan wereldmarktleider zijn, een breed netwerk van dealers en klanten hebben en een open bedrijfscultuur hanteren. Dat is de communicatieboodschap die de Hyva Holding wilden uitdragen via een communicatiemiddel.

CONCEPT

Het concept leent zich uitstekend voor een visueel magazine die ingaat op interviews met dealers, ervaringen van klanten, het laatste nieuws over nieuwe kranen en producten, awards en nieuws over de medewerkers. De uitstraling heeft een robuust en professioneel gevoel. De redactie is zorgvuldig uitgekozen en laat de wereldwijde impact zien van Hyva kranen en medewerkers. Zo is er bijvoorbeeld een award in China gewonnen voor ‘best betrouwbare tipping solution’ met de Alpha lijn.

RESULTAAT

Per taal is de oplage van Hyva magazine 3000 stuks op kwalitatief papier en luxueuze afwerking. Er zijn minstens 3 talen per editie en daarbij wordt Hyva Magazine ook digitaal verspreid naar klanten, dealers en connecties in binnen en buitenland. Hiervoor is het van essentieel belang dat het stramien van het magazine flexibel is met een herkenbare huisstijl. Dit hebben we aangehouden door goed de huidige huisstijl te bestuderen. Samen met het team van Hyva is het magazine tot stand gekomen en het magazine komt twee keer per jaar uit.

Leer onze stijl kennen en bekijk ook onze andere cases.

Terug naar werk